Josephine

Nämen Tjäenare!

Publicerad 2012-07-10 21:51:13 i Vardagligt,

Nu var det ett jäkla bra tag sedan jag skrev här, anledning? I dont know! Har bara inte haft lusten och nu bara POFF! så kom lusten från ingenstans.
Eller kanske är det för att jag är själv hemma, har varit det i några dagar nu, mamma, pappa och jennie är och flänger runt i sverige och jag fick inte följa med eftersom jag jobbar.. Vilket iförsig också är rätt kul, klagar inte över pengarna iallafall :D
Det som är jobbigast är att sova ensam, har aldrig sovit själv hemma i detta hus, men det har gått förvånansvärt bra faktiskt.
Dock saknar jag mamma så sjukt mycket, eller ja.. allihopa såklart men får alltid en sjuklig mammalängtan efter ungefär 4-5 dagar så fort jag är borta från henne. Samma sak hände när jag och Sandra var i Sollefteå, då fick jag också mammalängtan efter bara typ en vecka.
Tänker inte skriva om senaste tiden för det är för längesen, men gatufesten var iallafall förra veckan och jag gick så mycket jag kunde, dock blev det tidiga kvällar eftersom jag jobbade också. Har sommarjobb på Solede skolas sommarfritids. 5 veckor fick jag så nu är det bara 3,5 vecka kvar! Det blir bra resepengar till trippen som väntar i höst med Sandra och Liam. Åh lilla Liam som är så stor nu, en riktig buddahbebis är va han är! Orkar absolut inte hålla honom lika länge som förut och när han "skrattar" smälter man lika mycket varje gång!
Om en stund ska jag hoppa in i duschen och sen sova för att imorgon påbörja dagen kl 7.00, har köket på morgonen vid frukost då köksan skulle komma senare!
Hoppas mina vänner som tjatat på mig så länge nu är nöjda med ett inlägg :D
So long suckers! :D
Jag och liam <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela