Josephine

rubrik...

Publicerad 2012-11-13 11:04:00 i Fynd!, Vardagligt,

Blev inte så att jag köpte internetkort nere i Ullared, hade ju ändå telefonen så kände att plattan inte behövdes..

Iallafall så kom vi ner på onsdagkväll, gjorde oss lite hemmastadda i husvagnen som vi hyrde där nere (väldigt smart och bekvämt istället för att dra med sig egen!) och sen somnade vi gott.
Upp tidigt dagen efter vid 6.00 ungefär, käkade lite frukost och sen begav vi oss mot varuhuset, var där vid öppning kl 8.00, lämnade varuhuset vid ca 19.00, alltså 11 timmar inne på Gekås. Inte konstigt att mina fötter var helt paj dagen efter.. Dock blev det en till runda då också, men bara nån timme.
Hittade lite smått och gott iallfall, lite kläder, parfym, presenter, julklappar m.m..
Kom hem på fredagkväll och min säng var såååå efterlängtad!

Bästa köpet jag gjorde var definitivt denna tröja! så sjukt skön!

bekvämlighet!

Publicerad 2012-11-06 23:45:46 i

har nu hittat. laddaren till plattan så nu kan jag äntligen blogga från den vilket är ännu bättre än från telefonen :-)

tänkte bara informera er om att jag, min kusin sandra och hennes kille drar ner till ullared imorgon för att shoppa loss lite på gekås, ska bli så skönt att äntligen komma iväg efter att ha pratat om det så länge nu.. jag får se om jag köper internetkort där nere på campingen, om så blir fallet så lär jag nog uppdatera därifrån. annars så kan ni som följer mig på instagram eller har mig på facebook se lite uppdateringar :-)
nattinatti!

äntligen!

Publicerad 2012-11-05 22:59:30 i

blogg.se har kommit till Android! så bekvämt! sitter väldigt sällan vid datorn nu mera så därför har det inte blivit någon bloggning heller, men jag hoppas att denna app fungerar så pass bra så att mitt sug efter bloggning kommer tillbaka, hörs! :)


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela