Josephine

Första rycket!

Publicerad 2012-09-03 23:28:53 i Pyssel,

Har precis gjort kvällens pass i garaget. Har slipat och målat skänken, bara en målning kvar, sen tror jag det räcker. Har lite andra idéer på skåpen också, men jag vet inte. Jag avslöjar inget nu. Men detta kommer nog bli bra de :)

Såhär ser den iallafall ut :)

Dagens goda gärning.

Publicerad 2012-09-02 22:20:25 i Vardagligt,

En kille som några av mina vänner och bekanta känner har varit med om en tragisk olycka och ligger nu på sjukhus i Uppsala. Flera månader kommer han spendera där och för att hans familj ska kunna finnas vid hans sida så pågår nu en insamling på facebook just för att dom ska kunna ha råd att bo där nere. Läs mer om insamlingen Här
och läs med om olyckan här.
Jag har skänkt en slant till denna insamling för jag känner att, lite kan hjälpa mycket! Så känner du likadant så snälla, hjälp till du med!
 
Krya på dig Tim!

Skänk-jagis!

Publicerad 2012-09-01 23:30:00 i Fynd!,

Har ju med ljus och lykta sökt efter en bra skänk som jag kan ha på rummet eftersom jag idag sålde iväg mina svarta expedithyllor. Har besökt Erikshjälpen på Blåbergstippen 3 gånger nu och det var verkligen tredje gången gillt! Den är nu betald och klar och ska hämta den senast på tisdag. Skönt att ha det klart iallafall. Enda nackdelen med den är att jag inte kan byta knoppar, men vänta bara, den ska bli snygg ändå!
Den är förvisso redan vit, men den behöver sig en liten renovering då det fanns missfärgningar och nötskador på den. Den är dessutom inte så värst shabby chic, utan mer retro, men med lite fantasi kan den bli riktigt fin!
 
Denna bild har jag lånat från Google, men det är en sådan skänk, fast att lådorna sitter i mitten och det är två skåp med skjutdörrar på sidorna. 200 kr betalade jag för denna vilket jag tycker var helt okej!
Vad tycker ni? :)

Tävling!

Publicerad 2012-09-01 00:27:00 i Vardagligt,

Sitter och kikar på alla dessa Köp och sälj- sidor på facebook och upptäcker en tjej som tävlar ut presentkort på http://onlinedesign.se, och är det passande eller vad, nu när jag håller på att fixa här hemma på rummet! Två lyckliga vinnare kommer få ett presentkort, så varför inte prova tävla du med? Klicka dig in på hennes blogg och följ instruktionerna :) http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/august/tavling-2-st-vinner-presentkort-hos-onlinedesign.html

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela