Josephine

Obeskrivlig saknad

Publicerad 2013-04-30 00:02:00 i Vardagligt,

Ikväll tog jag mig i kragen och satte mig ner för att skriva i minnesboken för M.. Det var otroligt jobbigt att läsa det andra har skrivit och jag satt många minuter och bara stirrade på den tomma sidan där jag själv skulle sätta ord för min saknad. Det blev några korta meningar som att saknaden är stor och att M var otroligt älskad. Mer fick jag inte ner, och ångrade mig sekunden efter att jag suttit sista punkten.
Men huvudsaken är att jag fått försöka beskriva hur det känns, trots att det aldrig går att beskriva saknaden efter en person som har betytt så pass mycket och gjort så stort intryck på ens liv.

Tänker på M varje dag, i olika vardagliga situationer dyker tankar upp som kan kopplas till M på ett eller annat sätt. Ibland tycker jag om tankarna jag får upp, som glada minnen, men det förvandlas ganska snabbt till ångest och svår saknad.

En gång, för längesedan...

Publicerad 2013-04-26 22:55:46 i Vardagligt,

Ja hurrnini.. Varför blir det alltid såhär? Man påbörjar något man inte kan fullfölja eller avsluta.. Kan vara allt från att bygga en fågelholk till att just som detta fall, driva en blogg. Jag vill skriva, jag vill kladda ner mina känslor, jag vill att folk ska få veta vad jag sysslar med och hur jag mår.. Men det går bara inte. Ni får nöja er med ett inlägg lite då och då, ungefär en gång i halvåret. typ.

Happ, nurå? Tänkte skriva värsta känslosamma inlägget, men ångrade mig. Glömde bort hur jag skulle börja och formulera alltihop.
Kan säga så mycket som att det varit otroligt mycket på gång i mitt huvud på sistone. Mycket tankar och känslor, både positiva och mindre positiva.. dock mest det sistnämnda.
Jag vet vad jag behöver, jag håller på att fixa det. Tar en sak i taget.
Steg 1: fixat tid hos en kurator som ska hjälpa mig att resa på mig igen, för just nu ligger jag halvt ner.

Hoppas att ni accepterar att jag inte vill ha en massa frågor runt allt detta, det är inget särskilt som har hänt just nu, bara massa som ligger kvar och ältar.
Skriver bara här just för att skriva av mig. Vet att det finns människor som vill hjälpa och stötta, och hur mycket man än vill ta emot hjälpen så går det inte. Lite så är det nu.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela